Duminica 28 Aprilie

Angajatii Nokia de la Jucu au inceput sa isi vanda telefoanele primite cadou EXCLUSIV


Angajatii fabricii Nokia de la Jucu au inceput deja sa isi vanda smartphone -urile Nokia 500, imediat dupa ce le-au primit.

Fabrica de la Jucu se inchide treptat pana in 30 noiembrie, astazi iesind pe poarta primul schimb care si-a incheiat raporturile de munca. "La ora 16.00 am oprit activitatea si toata lumea s-a dus si si-a predat bunurile, halatele si cheile. Ne-am depus apoi cererile pentru a primi cei 500 de euro din partea Nokia si apoi am primit si telefoanele mobile cadou. Cei de la Nokia ne-au pregatit si o mica surpriza, ne-au servit cu suc si prajituri", a declarat Bogdan Colceriu, unul dintre angajatii fabricii.

Foarte multi dintre cei 500 de angajati si-au facut fotografii in fabrica, alaturi de colegi si de sefi.

Nu toti muncitorii au ales sa pastreze si sa foloseasca telefoanele primite cadou, asa ca au fost cativa care le-au vandut chiar in poarta unitatii de la Jucu. "S-au vandut, e drept. Un Nokia 500 a costat intre 450 si 500 de lei, in conditiile in care in magazin este peste 150 de euro", a mai spus Colceriu.

Pana in 30 noiembrie, toti cei 1.830 de angajati ai fabricii de la Jucu vor fi concediati, chiar daca vor continua sa fie platiti pana inclusiv in luna martie 2012.

 

Citeste si...

Nokia se desparte azi de primii 500 de angajati! Ei vor primi smartphone -urile Nokia 500 EXCLUSIV

Comentarii Facebook