Doi politisti din Dej au fost batuti intr-un bar. Unul e internat la Clinica de Neurochirugie Cluj VIDEO


Doi politisti din Dej au fost batuti vineri dimineata, 25 noiembrie, in momentul in care au incercat sa intervina pentru a scoate dintr-un bar mai multi barbati care refuzau sa plece, desi localul se inchisese.

Politistii au fost chemati de personalul barului de pe Aleea Tomis, din Dej, in jurul orei 5.00. "Politistii au intrat in conflict cu un client care era sub influenta bauturilor alcoolice si nu a mai vrut sa plece. Au fost imbranceli si apoi scandalul s-a mutat in strada. Cei doi politisti au incercat sa il imobilizeze, dar acesta a apucat sa ia o sticla si l-a lovit pe unul dintre ei in cap. Clientul a fost in cele din urma incatusat, dar le-a rupt politistilor hainele si unuia ii curgea sange din cap", a povestit un martor.

Politistul ranit a fost dus la spital, fiind transportat in cele din urma la Clinica de Neuro Chirurgie Cluj cu traumatisme craniene, scrie dejeanul.ro.

Barbatul care a promovat intreg scandalul a fost retinut si urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare pe 29 de zile.

Comentarii Facebook