Angajatii de la Oficiul de Cadastru Cluj au declansat greva de avertisment, intre 11.30 - 13.30

 

Angajatii de la Oficiul de Cadastru Cluj au declansat vor fi astazi in greva de avertisment intre orele 11.30 - 13.30, cu incetarea totala a activitatii. Sindicalistii spun ca principala revendicare este ca salariile le vor fi reduse cu 50 %.

"Am fost incadrati ilegal si abuziv pe o grila de salarizare care nu asigura subzistenta, prin reducerea salariilor cu un procent de 50% la care se adauga incepând cu luna iunie inca 25%, asa cum a declarat presedintele Romaniei, Traian Basescu, fara sa se tina cont de pregatirea si statutul functiilor specifice", a declarat pentru Stiri de Cluj presedintele sindicatului din cadrul Oficiului de cadastru Cluj, Gheorghe Cornea.

Angajatii se mai plang de lipsa comunicarii din partea conducerii si de faptul ca "salariile nu ne sunt platite la timp si in cunatumul legal, astfel ca determina o stare de disperare in randurile salariatilor care au intarzieri la plata ratelor la banci, pe care nu le plateste nici ministerul de resort, nici conducerea Agentiei, precum si la plata facturilor curente si de ce nu, chiar la procurarea hranei", a mai spus Gheorghe Cornea.

Comentarii Facebook