Sambata 25 Septembrie

Andreea Marin are probleme cu emisiunea de la TVR

 

CNA a aprobat, miercuri, noua grilă a TVR 1, iar unele producții au fost scoase.

 

TVR va transmite mai multe filme și mai puține producții proprii. Astfel, au fost scoase din grilă emisiunile ”Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin şi ”Duminica în familie” cu Ramona Bădescu.

 

Noua grilă a TVR 1 a fost prezentată în şedinţa de miercuri a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de doi reprezentanţi ai Societăţii Române de Televiziune - Alina Amza şi Nicolae Voican.

 

Alina Amza, coordonator cu atribuţii de producător executiv al TVR 1, a spus că noua grilă a televiziunii a fost discutată în luna decembrie de Comitetul Director al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi va fi lansată începând din 24 ianuarie.

 

Ea a mai spus că această grilă va fi difuzată la TVR 1 timp de aproximativ două luni, până când va fi lansată grila de primăvară a televiziunii.

 

Conform Alinei Amza, în noua grilă a TVR 1 va creşte procentul de filme difuzate (de la 12,70% la 25%) şi va scădea cel de programe de divertisment (de la 28% la 16,25%).

 

Ea a mai spus că în următoarele două luni nu vor mai fi difuzate la TVR 1 emisiunile "Preţuieşte viaţa" şi "Duminica în familie", motiv pentru care va creşte numărul filmelor difuzate. Cele două emisiuni ar urma să intre din nou în grila TVR 1 în primăvară, având în vedere că nu au fost difuzate încă toate ediţiile pentru care au fost semnate contractele cu Andreea Marin şi Ramona Bădescu, respectiv societăţile alături de care TVR produce aceste programe, conform realitatea.net.

Comentarii Facebook