Miercuri 24 Aprilie

Anchetă la Clinica Pediatrie 3 Cluj, după ANUNȚUL RUȘINII. Ce spune directorul?

 

Conducerea Spitalului Clinic de Copii Cluj, din care face parte și Clinica Pediatrie 3, a reacționat după ce un părinte a trimis redacției Știri de Cluj câteva fotografii revoltătoare de la această unitate sanitară.

 

Managerul Spitalului Clinic de Copii, dr. Cornel Aldea, a declarat că a fost trimis directorul de aprovizionare la Clinica Pediatrie 3, pentru a investiga acest caz rușinos. ”Nici nu pot să comentez așa ceva pentru că nu este o directivă la nivelul Spitalului de Copii. Nu se aplică la nivelul spitalului. E o nebunie. Îmi cer scuze. Este un caz izolat si se va rezolva. 

 

Probabil este vreo asistentă care a pus anunțul. Nu se pune problema să nu avem săpun lichid și hârtie la baie. Probabil că au fost copii care au aruncat hârtia și vreo asistentă cu exces de zel a scris acest anunț rușinos. Vom lua măsuri chiar azi”, a spus Aldea.

 

Clinica mai era acuzată că percepe taxă de 7 lei pentru părinții care stau cu copiii mai mari de 3 ani în spital.

 

Managerul Cornel Aldea a declarat că nici acest lucru nu este legal. ”Copiii care au până la 3 ani pot să fie însoțiți de părinți. Cei care au peste 3 ani pot să aibă părinții lângă ei în cazuri speciale. Cei care preferă totuși să stea pe un scaun plătesc numai masa, care este 6 lei pe zi. Nu se percepe nicio taxă în rest”, a mai spus Aldea.

 

Managerul a precizat că ancheta ce se face la Clinica Pediatrie 3 va arăta exact cum stau lucrurile. 

 

Știri de Cluj vă va prezenta concluziile acestui control.

 

Citește AICI ce a reclamat un părinte revoltat, care a făcut și fotografii în spital.

Comentarii Facebook