Ana Maria, senzația de la Vocea României, a fost bătută la Cluj de cântărețul Florin Chilian

 

Ana Maria Georgescu, tânăra care a făcut senzație la Vocea României, ascunde o poveste dramatică. 

 

Fosta castigatoare a festivalului Mamaia a fost lovită și umilită la Cluj-Napoca de fostului sau prieten, Florin Chilian, în 2006.

 

Ana Maria Georgescu le-a spus judecătorilor ca in noaptea de 23 spre 24 iulie 2006 a fost agresata de Florin Chilian dupa ce acesta a comis un accident de circulatie pe strada Traian Vuia, in timp ce se afla in drum spre Cojocna. Chilian era baut in momentul in care a comis accidentul.

 

Tot scandalul a pornit la o petrecere la care artistul a fost impreuna cu Ana Maria la niste prieteni in Dambul Rotund. Tanara a povestit in fata judecatorilor ca la plecare Chilian s-a certat cu o patrula de politie si ea a fost cea care a amplanat scandalul. "S-a luat la cearta, dar oamenii legii m-au recunoscut si am reusit sa aplanez conflictul. Am condus mai departe masina pana la hotelul de garnizoana de langa Treatul National, unde am ramas singura si Chilian a plecat singur", a povestit Ana Maria.

 

Tanara a spus mai departe ca dupa circa 15 minute a fost sunata de Chilian care i-a spus sa vina repede ca a facut un accident pe strada Traian Vuia. "Am ajuns acolo si mi-a reprosat ca totul se intampla din cauza mea si a inceput sa ma injure. Masina era lovita de bordura si el striga la mine. A inceput sa ma loveasca cu palma si am cazut pe jos si m-am lovit la cap de bordura", a spus Ana Maria.

 

La fata locului si-a facut aparitia si un echipaj de politie, iar in acel moment Chilian a pus-o pe tanara pe bancheta din spate a masinii si le-a spus oamenilor legii sa cheme o ambulanta pentru ca Ana Maria e ranita. 

 

Procurorii au solicitat condamnarea lui Chilian la inchisoare, sub acuzatiile de conducere a unui autoturism baut, cu o alcoolemie de 1,35 la mie, si pentru ca a dat declaratii mincinoase. 

 

În noiembrie 2010, Florin Chilian a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare pentru ca a condus baut.

 

Ana Maria s-a retras din prim planul lumii mondene la Oradea unde s-a angajat la un post local de televiziune. 

 

 

Ea a terminat școala la Cluj și a câștigat marele trofeu de la Mamaia cu piesa ”Ochii tăi”, compusă de Sandy Deac.

Comentarii Facebook