Amenzi de peste 20.000 de lei pentru prestări de servicii ilicite la Cluj



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale de natură economico-financiară de pe raza județului

”În acest context, au fost sancţionate contravenţional două persoane, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, aplicându-se sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.000 lei”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au efectuat verificări la sediul unei persoane fizice autorizate din Cluj-Napoca şi au constatat că prin intermediul acesteia se comercializează băuturi alcoolice fără documente justificative.

De asemenea, a fost efectuat un control de specialitate şi la punctul de lucru al altui agent economic situat în Cluj-Napoca care are ca principal obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor de panificaţie.

În acest caz, poliţiştii au constatat faptul că produsele de panificaţie comercializate ( chifle, produse de patiserie) nu aveau elemente de identificare şi nici termenul de valabilitate afişat pe ambalaj.

Oamenii legii au aplicat amenzi contravenţionale în cuantum de 20.000 lei, iar produsele comercializate fără respectarea prevederilor legale au fost confiscate.

Comentarii Facebook