Miercuri 24 Aprilie

Amenzi de peste 15.000 lei într-o singură zi la Cluj-Napoca, pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica respectarea măsurilor împotriva COVID-19.

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenţă Cluj, Directiei Sanitar Veterinare si pentru siguranta alimentelor Cluj şi ai Inspectoratului Teritorial de muncă Cluj,  au continuat, în cursul zilei de ieri, acțiunile desfășurate în scopul prevenirii și limitării efectelor virusului Covid-19”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate pe timpul zilei a fost verificat modul în care sunt respectate restricțiile și măsurile de protecție în zonele cu aglomerări de persoane, parcuri, societăți și centre comerciale.

Au fost legitimate 223 de persoane şi au fost verificate 50 de societăţi comerciale. 

În intervalul orar 23.00-01.00, forţele de ordine au acţionat în vederea respectării restricţiilor de circulaţie, fiind controlate peste 30 de autoturisme. 

Astfel, în urma activităților de control desfășurate de polițiști, în colaborare cu jandarmi și polițiști locali, au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei. 

Comentarii Facebook