Amenzi de aproape 130.000 de lei la Cluj în două zile. Mai mulți clujeni și-au pierdut permisele de conducere



Polițiștii clujeni au amendat în acest sfârșit de săptămână peste 500 de persoane în cadrul unor acțiuni desfășurate în județul Cluj.

Cu ocazia derulării acţiunilor au fost suplimentate efectivele de poliţişti din dispozitivul curent pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise în zona localurilor publice, combaterea evaziunii fiscale, reducerea riscului rutier, precum şi pentru depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii.

Poliţiştii clujeni au constatat 16 infracţiuni, dintre care 4 de natură economică, 2 de natură judiciară, 8 la regimul circulaţiei rutiere şi 2 de altă natură”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Oamenii legii au aplicate 504 sancţiuni contravenţionale, dintre care 108 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 26 de natură economică, 319 pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protectia persoanelor şi 47 pentru nerespectarea altor acte normative.

De asemenea au fost reținute 20 permise de conducere, fiind retrase 9 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice constatate.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la aproximativ 127.305 lei, totodată fiind confiscate bunuri în valoare de circa 8.120 lei.

Comentarii Facebook