Amendă usturătoare pentru un clujean care și-a maltratat câinele! Polițiștii au găsit animalul în stare critică, fără apă și mâncare - FOTO


Un bărbat din Turda a primit o amendă de 8000 de lei pentru nerespectarea legislației privind protecția animalelor. Sancțiunea dură a fost aplicată după ce polițiștii i-au găsit câinele într-o stare critică, fără mâncare și apă. 

De asemenea, animalul nu era microcipat și nici sterilizat.

„În cursul zilei de ieri, 14 mai, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Cluj s-au sesizat din oficiu cu privire la un caz apărut în mediul online despre un câine aflat într-o situație critică în Turda, fără mâncare și apă. 

La fața locului, polițiștii au identificat proprietarul și au constatat că animalul era subnutrit. De asemenea, câinele nu era microcipat și nici sterilizat.

Astfel, proprietarul a fost sancționat cu o amendă de 8000 de lei pentru nerespectarea legislației privind protecția animalelor.

Exemplarul canin a fost preluat și predat unei asociații de profil.

Protejarea și îngrijirea corespunzătoare a animalelor sunt responsabilități esențiale pentru fiecare dintre noi. Haideți să fim cu toții atenți și să acționăm când vedem animale în suferință!”, transmite IPJ Cluj. 

WhatsApp Image 2024-05-15 at 16.31.05.jpeg

Comentarii Facebook