Amendă ASPRĂ pentru clujeanul care a pus pe jar autoritățile, spunând că tocmai a revenit din Italia și a dispărut


Poliția a terminat ancheta în cazul bărbatului care a pus pe jar autoritățile statului într-o perioadă de mare tensiune. Este vorba despre un clujean care a făcut un accident marți dimineața, pe strada Horea, lovind un autobuz. Când s-a făcut înțelegerea amiabilă a spus că tocmai a revenit din Italia, iar angajații Companiei de Transport Public Cluj au intrat în alertă. Șoferul care a pretins că a fost în Italia a fugit când a fost luat la rost, abandonându-și telefonul li actele. 

La nivelul MAI s-a format o celulă de criză pentru a-l depista pe acest bărbat suspect de a fi intrat în contact cu multe persoane și care se sustrage de la izolarea de la domiciliu. Acesta a fost depistat.

Ancheta făcută a stabilit că bărbatul a revenit din Italia în 2018 și au fost efectuate verificări la locul de munca din Florești, unde a fost prezent.

Sursele Știri de Cluj arată că nu este adevărat ca ar fi “revenit” aseară (luni seara, n.red) în țară din Italia și nu prezintă simptome de gripă.

Un echipaj de ambulanță i-a verificat starea de sănătate și bărbatul nu are nimic. 

Pentru că a pus autoritățile pe jar a fost amendat cu 1000 de lei, conform Legii 61/1991. Aceasta era amenda maximă care putea fi aplicată.

Persoanele care nu respectă izolarea la domiciliu vor fi amendate cu 20.000 de lei, anunță prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Comentarii Facebook