Ambulanță SMURD lovită pe strada Memorandumului de un șofer care a virat stânga - FOTO


O ambulanță SMURD care transporta un pacient critic, sosit la Aeroport cu elicopterul SMURD, a fost implicată într-un eveniment rutier pe strada Moților, din municipiul Cluj-Napoca.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar echipajul SMURD și-a continuat traseul pentru a preda pacientul critic, transferat din județul Hunedoara, la spitalul de Neurologie din Cluj-Napoca”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cuj, maiorul Andrei Biriș.

Poliția Cluj susține că ambulanșa SMURD a fost lovită de un șofer care a virat stânga de pe strada memorandumului și nu a auzit semnalele acustice.

Un tanar a condus autoturismul pe strada Memorandumului si a efectuat virajul la stanga spre strada Micu Klein, unde a intrat in coliziune cu autospeciala SMURD condusa pe banda destinata mijloacelor de transport in comun, avand in functiune semnalele acustice si luminoase. Accidentul nu s-a soldat cu victime. Conducătorii auto au incheiat proces verbal de constatare amiabila”, a precizat Poliția Cluj.

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook