Amanunte SOCANTE despre criminalul de la Tarnita!

 

Tatal criminal, care si-a inecat copii in lacul Tarnita, iar mai apoi s-a sinucis, era un barbat dur care isi batea sotia si concubina.

 

Nicolae Lapuste nu era un om cu care o femeie ar fi putut avea o relatie normala. Era dur si violent. Injura cu o frecventa foarte mare atunci cand se enerva. A mers pana acolo incat atunci cand era casatorit cu prima sotie cu care a avut doi baieti, a tinut un jurnal intim in care isi trecea cuceririle dar si trairile intime pe care le avea cu femeile din viata lui. Cand a fost prins a introdus actiune de divort si a cerut desfacerea casatoriei din vina sotiei.

 

Nicolae Lapuste s-a casatorit in urma cu 25 de ani, mai exact in 1987, cu Veronica, o femeie pe care a iubit-o mult dar care din cauza greutatilor pe care le-a avut, in special dupa nasterea celui de-al doilea fiu, care suferea de un handicap fizic si mental nu i-a mai dat atentia cuvenita. Asta l-a enervat la culme, fiind si unul dintre reprosurile permanente.

 

Criminalul a intentat divort in anul 2008 si a cerut desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotiei Veronica. In cererea de divort, Lapuste a scris ca nu mai poate convietui alaturi de Veronica, deoarece aceasta era "deosebit de geloasa" si "isi defaimeaza sotul in fata cunostintelor si nu este de acord cu niciuna dintre decizii". In realitate lucrurile nu stateatu deloc asa. La audieri, Veronica a venit in fata judecatorilor si a povestit drama unei vieti alaturi de un barbat violent. Pe langa aceste probleme, Veronica avea si grija de baiatul de 15 ani, Flavius, care era incadrat in gradul unu de handicap. Acum, Flavius nu mai exista dupa ce tatal criminal a luat decizia sa ii curme viata. Impreuna cu baiatul a murit si fiica din a doua relatie a lui Lapuste, Alexandra.

 

Veronica Lapuste le-a spus magistratilor ca viata alaturi de Nicolae Lapuste nu a fost una linistata. "Relatiile nu au fost niciodata prea bune din cauza comportamentului lui Nicolae Lapuste care isi supunea in permanta sotia la batai si injurii grave. Mai mult el a intretinut o serie de relatii extraconjugale, ajungand sa-si faca un jurnal cu trairile de ordin intim", se arata in sentinta prin care criminaluil si-a abandonat sotia.

 

Ultima cucerire a lui Nicolae Lapuste a fost o femeie cu 18 ani mai mica ca si el, Kamelia Nagy. Verdictul in procesul de divort a fost previzibil. Judecatorii au stabilit ca Nicolae Lapuste nu s-a mai inteles cu sotia sa, Veronica, din doua motive. Primul: lipsa banilor deoarece doar el lucra in timp ce ea era casnica, avand grij de copilul bolnav, si primind doar un ajutor financiar pentru intretinerea copilului handicapat. Al doilea motiv l-a constituit relatia extraconjugala pe care barbatul o avea cu Klaudia Nagy.

A fost parasit si de concubina

Nicolae Lapuste a inceput relatia extraconjugala cu cea de a doua femeie, spun apropiatii acestuia, undeva prin anul 2007. Totul s-a intamplat la o petrecere a taximetristilor. Intre timp, femeia a ramas insarcinata, iar Nicolae Lapuste a rezolvat ca ea sa fie angajata la compania de taxi Diesel, pe post de dispecer, pentru a putea primi indemnizatia pentru cresterea copilului. Relatiile dintre cei au inceput sa se strice anul trecut din cauza violentei lui Lapuste. La un moment dat, femeia a plecat de acasa, iar supararea lui Nicolae Lapuste a fost maxima. Ii reprosa in permanenta ca o sustine financiar pentru a putea sa-si finalizeze studiile de economie si in plus platea si pentru fetita Alexandra.

 

Nicolae Lapuste si-a luat copiii in data de 27 februarie 2012 si i-a inecat in lacul Tarnita. Ca sa fie sigur ca Alexandra nu va fi salvata a legat-o de el cu un cablu electric iar mai apoi a sarit in apa rece ca gheata a lacului de acumulare. Cat despre Flavius era sigur ca acesta nu va supravietui caderii in apa din cauza handicapului de care suferea si care il impiedica sa fie un om normal. Inainte i-a lasat un mesaj concubinei prin care ii spunea ca va suferi din cauza faptului ca a plecat de acasa.

Comentarii Facebook