Amănunte DUREROASE de la accidentul de pe Vâlcele. Bebelușul de 3 luni putea fi salvat - FOTO cu autorul accidentului

 

O serie de amănunte dureroase au apărut în urma anchetei pe care poliția a făcut-o în cazul accidentului de la intrare din Dej, de pe strada Vâlcele. 

 

Coform anchetatorilor, încă nu se știe de ce soferul unui autoturism AUDI A6 a patruns pe contrasens intrand frontal un alt autoturism, Audi A4, în care se afla o familie din localitatea Gainesti, judetul Suceava, și fetița lor de 3 luni. 

 

Impactul s-a produs la o viteză mare, astfel că rezultatul a fost devastator. 

 

Bebelusul se afla într-o scoica speciala pentru transportul cu masina al nou-nascutilor, dar din nefericire, aceasta nu era fixata cu centura de bancheta autoturismului. La impact, scoica in care se afla fetita a fost proiectata in spatarul scaunului din fata, provocandu-i acesteia rani grave la cap. Cand a ajuns la locului accidentului prima ambulanta, o masina de transport pacienti, doar cu soferul, care se afla in trecere, bebelusul era inconstient, scrie dejeanul.ro.

 

”Avea capul aproape zdrobit”, a povestit un membru al personalului aflat de serviciu in ziua respectiva la Spitalul din Dej.

 

Mama fetiței a fost și ea dusă la spital cu multiple traumatisme și hemoragii interne. Ea îi ruga cu disperare pe medici sa ii salveze fetita pe care a conceput-o cu foarte mare greutate. Si mai dramatic este faptul ca in urma nasterii, mama a suferit complicatii si nu va mai putea avea copii niciodata. Femeia a fost transportata la Cluj-Napoca cu o ambulanta de la Dej, inainte ca medicii sa constate decesul fetitei, dupa aproape o ora de resuscitare. Nici acum tatal bebelusului, internat inca la Spitalul Dej, nu a avut puterea sa ii spuna sotiei sale ca fetita lor a murit. 

 

Cu totii se indreptau spre Germania, tara in care sunt stabiliti de cativa ani, si unde s-a nascut si fetita lor. Au venit acasa in luna februarie pentru ca parintii lor sa isi cunoasca nepoata, asteptata de mult timp. 

 

Soferul autoturismului care a provocat totul, a suferit rani usoare, iar a doua zi, a cerut sa fie externat. El este cercetat penal. 

 

Comentarii Facebook