„Am sunat la Poliție la 3 dimineața pentru că îmi vibrau geamurile de la sunet”. „Doreii” lucrează noaptea la Cluj și oamenii nu pot dormi - VIDEO


Oamenii care locuiesc în zona stației de autobuz Grădini Mănăștur sunt revoltați de faptul că angajații Primăriei lucrează la renovări în toiul nopții. Clujenii spun că nu se pot odihni pentru că se fac lucrări intense și zi și noapte. 

În același timp, Mănășturul este unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale Clujului, efectuarea lucrărilor în timpul zilei blochează adesea orașul, lucru care i-ar nemulțumi pe șoferi. 

„Bună dimineața, m-am gândit că ar fi necesar să apelez la presă din moment ce autoritățile nu fac nimic. De 2 nopți și zile inclusiv pe calea Mănăștur în zona grădini Mănăștur se fac lucrări intense și zi și noapte. 

Este imposibil să dorm lucrează non stop. Am sunat la poliție la 3 dimineața pentru că îmi vibrau geamurile de la sunet. Evident nu a venit nimeni. 

Azi continuă calvarul. Cum e posibil așa ceva? Sunt fix sub geam și sunetul este insuportabil”, a transmis o clujeancă pentru Știri de Cluj. 

Deși ar putea fi considerată o problemă minoră în comparație cu altele, lipsa somnului poate avea efecte negative asupra sănătății și bunăstării oamenilor, mai ales când lucrările se execută la ore atât de târzii. 

Comentarii Facebook