„Am înțeles că aveți planuri pe 1570 de ani și că totul începe cu „o să”. Clujenii din Borhanci se revoltă


Autoritățile locale promit de ani de zile dezvoltarea zonei Borhanci, însă multe rămân doar pe hârtie. Oamenii se plâng că așteaptă de la Primărie soluții pentru problemele traficului în zonă și deși sesizează de nenumărate ori autoritățile, nu au văzut nici măcar să fie dirijate periodic intersecțiile aglomerate. 

Un grup de bogătași din Cluj au reușit să îl convingă pe Emil Boc să îi lase să construiască în cartierul Borhanci, o zonă atractivă a orașului, dar care a fost distrusă de lipsa viziunii. Acum, strada Borhanciului este plină de blocuri, dar are numai o bandă pe sens și nu mai are capacitate de a prelua mai mult trafic.

Emil Boc a anunțat că vor fi blocate viitoarele construcții până la finalizarea centurii metropolitane, în 2026. Promisiuni au fost multe, însă oamenii care locuiesc acolo suferă de ani de zile.

„A mai trecut un an de așteptat zilnic în intersecția străzilor Brâncuși - Romul Ladea - Calea Borhanciului și nimic… Mereu aglomerat și niciodată nu am văzut măcar dirijată această intersecție! Am înțeles că aveți planuri pe 1570 de ani și că totul începe cu „o să”, aveți în plan și cum facem? Aștept un răspuns sincer, nu basme cum primesc la fiecare sesizare”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook