Capcanele cu otravă lăsate într-un parc din oraș sunt pericol public, spune un clujean: ,,Sunt veverițe, păsări și alte animale, dar și copii mici


Un clujean este indignat pe faptul că,  în apropierea aleilor din parcul Detunata, au început să apară capcane cu otravă. Acesta menționează că locul este frecventat de multe familii cu copii, care ar putea oricând să se otrăvească din cauza acestor capcane.

Mai mult, clujeanul spune că aceste curse ar putea pune în pericol și fauna locală, parcul fiind ,,locuit” de diferite specii de viețuitoare. 

,,Buna ziua. In parcul Detunata (cart.Gheorgheni) au apărut aceste capcane cu otravă. Ce căuta ele în parc? Dacă scopul lor este sa tina vietățile departe de locuințe, nu au ce cauta în parc în apropierea aleilor.

In acest parc printre altele sunt veverite, pasari si alte animale, dar și copii mici care se joaca sau se plimba. As vrea sa știu conform cărei legi/ hotarari s-au pus aceste dispozitive în PARC? Iar dacă scopul lor nu-și are sensul în parc, va rog sa luați acțiuni de a le curăța urgent. Multumesc!” a reclamat clujeanul. 


Comentarii Facebook