Alin Tișe susține că există medici clujeni care încearcă să saboteze realizarea proiectului Centrului Integrat de Transplant din cauza invidiei


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat că există anumiți medici care doresc să frâneze realizarea proiectului pentru Centrul Integrat de Transplant Multiorgan din Cluj, din cauza geloziei.

„În momentul de față, (n.r proiectul)este unic în România. Se uită toți la noi, nu înțeleg ce este asta. Ministerul este invidios de ce îl facem. Există și prin Cluj anumiți medici invidioși că de ce nu îl fac ei. Sunt de pe la Medicină, Rectorat, de pe ici pe colo, oameni care cârcotesc că de ce nu fac ei această clădire. Noi suntem dispuși să cedăm oricând dacă doresc alții să o construiască” a declarat Tișe pentru Napoca Live.

,,N-am crezut niciodată că o investiție atât de importantă o să aibă oameni care, din orgoliu, o să frâneze proiectul doar ca să-l facă ei. Să știți că există și astfel de personaje. Nu vreau să nominalizez, dar sunt astfel personaje chiar în lumea medicală care și-ar dori să le facă ei, iar pentru că nu le fac ei, încearcă să frâneze toate aceste obiective’’,  a completat el.

Comentarii Facebook