Miercuri 24 Aprilie

Alin Tise in razboi cu Ursus: Au avut in mana un pestisor de aur! Ursus fara Cluj-Napoca nu exista VIDEO


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si-a exprimat inca o data nemultumirea fata de decizia Ursus Breweries de desfiintare a Fabricii de Bere din Cluj-Napoca.

Presedinte CJ Cluj a rabufnit la conferinta de presa de prezentare a noii sali de conferinte de la stadionul Cluj Arena, in momentul in care s-a discutat despre lojele de lux de la arena. Alin Tise a enumerat si compania Ursus intre potentiali participanti la licitatie, dar discutia a deviat.

"Au distrus fabrica si au mutat-o de aici si au incercat sa ne convinga ca ce au facut acolo inlocuieste fabrica. Nu inlocuieste locurile de munca pe care clujenii le-au pierdut, dar asta este o alta discutie. Au avut in mana un pestisor de aur si nu au stiut sa-l foloseasca. Au dus fabrica de aici in alta parte. Pai Ursus fara Cluj-Napoca nu exista, dar asta este alta discutie. La licitatie poate veni oricine. Daca ofera cei mai multi bani pe o loja o va avea, oricine", a afirmat Alin Tise.

Intrebat daca cedarea unei loje catre Ursus ar insemna impacarea cu producatorul de bere, presedintele CJ Cluj a adaugat: "Eu nu sunt certat cu cei de la Ursus. Eu imi exprim o pozitie legata de inchiderea fabricii si nu au cum sa ma convinga pe mine ca au facut un lucru bun, inlocuind-o (n.red Fabrica Ursus) cu o terasa sau cum ati spus voi. Nu ma poate convinge nimeni ca una o inlocuieste pe cealalta, chiar daca strategia media a fost foarte buna si  au incercat sa ne convinga de asta, pe mine nu m-au convins".

Compania Ursus Breweries a inchis fabrica din Cluj in 18 noiembrie si 150 de oameni au fost concediati. In locul fabricii, in vara acestui an a fost deschisa o terasa si o mini-unitate de productie.

 

Vezi si...

Fabrica Ursus se inchide la Cluj! 150 de angajati vor fi disponibilizati - UPDATE VIDEO

Comentarii Facebook