Alice Rotta lanseaza "Marsul tacerii": "Din Sa traiti bine! a ramas doar Bine ca mai traim!"


Alice Rotta, femeia care protesteaza la Cluj Napoca de o saptamana, isi radicalizeaza nemultumirea si demareaza "Marsul tacerii".

"Vor putea participa toti clujenii nemultumiti de actualul regim politic. 'Marsul tacerii' " pentru a carui organizare am solicitat aprobarea autoritatilor - se va desfasura miercuri, 26 ianuarie 2011, intre orele 15 si 16, pe partea pietonala a Bulevardului Eroilor, cu plecare din spatele statuii inchinate Memorandistilor. De acolo vom marsalui pana la str. Baba Novac si ne vom intoarce", a precizat Alice Rotta intr-un comunicat de presa.

Protestatara acuza imixtiunea "presedintelui-jucator" in treburile executivului, lucru care afecteaza grav democratia interna din Romania.

"Cred intr-un Guvern format din profesionisti deveniti temporar politicieni, nu intr-unul in care politicienii se considera temporar profesionisti in diferite domenii. Dorim sa aratam ca ne pasa de tara noastra, de viitorul ei", a mai afirmat Alice Rotta.

Protestatara si-a incheiat mesajul cu un indemna: "Suntem aici, inca vii, iar din 'Sa traiti bine!' a ramas doar 'Bine ca mai traim!'. Guvernanti vremelnici: NU NE SUBESTIMAtI PUTEREA, NU NE SUPRAESTIMATI RABDAREA!"

Comentarii Facebook