Alice Rotta, chemata la politie: "Seful IPJ Cluj si-a cerut scuze"! Interviu cu sotia milionarului care protesteaza in fata PDL - VIDEO

 

Alice Rotta, sotia milionarului Razvan Rotta, a protestat si miercuri, 19 ianuarie, in fata sediului PDL, purtand pancarte cu mesajele "Jos Basescu", "Jos Guvernul Boc". Protestatara sustine ca dimineata a fost chemata la audieri la politie.

 

Femeia a fost la IPJ Cluj la ora 9.00 dimineata si a stat aproximativ o ora, iar apoi s-a prezentat iarasi in fata PDL Cluj, unde a continuat sa protesteze. "Am primit acasa o invitatie de a ma prezenta la politie si m-am dus crezand ca ma vor amenda. Acolo seful IPJ Cluj, Pacurar, si-a cerut scuze fata de incidentul de ieri si a spus ca nu pot sa fiu amendata", a declarat pentru Stiri de Cluj Alice Rotta.

 

"Azi, 19 ianuarie, seful Inspectoratului a discutat cu doamna Alice Rotta, si-a cerut scuze in mod oficial, concluzionand ca in cazul de fata nu se impune sanctionarea acesteia, fiind regretabil excesul de zel al politistilor dirijati la fata locului, exces aparut pe fondul interpretarii Legii nr. 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice.


Politistii in discutie au fost atentionaţi cu privire la necesitatea incadrarii juridice a actiunilor cetatenilor, bazata pe legalitate si temeinicie
", precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Protestatara a mai afirmat ca va continua sa vina zilnic in fata sediului PDL Cluj din spirit civic.

 

Vezi AICI imagini de la protestul de marti, 18 ianuarie.

Comentarii Facebook