Alexandra, studenta la o universitate din Cluj, care a murit în teribilul accident din Telciu, va fi înmormântată în rochie de mireasă


Trei vieți au fost curmate într-o clipă, în teribilul accident de săptămâna trecută în Bistrița-Năsăud, la Telciu. S-au ridicat la cer doi tineri, studenți în Cluj-Napoca și un bărbat de 41 de ani, după ce mașina în care se aflau a intrat prea tare într-o curbă.

Alexandra Străjeriu, tânăra de 21 de ani din Pojorâta, care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier în Telciu, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Studentă în anul III la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, fata a murit pe loc, duminică seara, când autovehiculul în care se afla s-a izbit puternic de un autocar.  

Pagina de Facebook a Alexandrei a fost inundată de mesaje de durere. Nimeni nu a putut concepe o asemenea tragedie.

Drum lin spre cer, copii frumoși! Dumnezeu să îi odihnească în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Cuvintele nu își mai au rostul în aceste momente... Drum lin către cer, Alexandra!”, este unul dintre mesajele scrise. 

O prietenie uitată, o copilărie plină de amintiri… Au mai rămas amintiri, atât… Bunătatea, respectul și finețea voastră au fost prea mult pentru ura, invidia și lăcomia din generația noastră! Drum lin spre cer, suflete curate”, este un alt mesaj în amintirea Alexandrei și a lui Robert Cehren, cel de-al doilea tânăr care și-a pierdut viața în accident.  

Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate, doi tineri care aveau toată viața înainte și care cu siguranță ar fi ajuns unde și-au propus. 

Robert, poate cel mai sincer și cel mai corect om, un băiat cu un bun simț pe care rar îl mai întâlnești în ziua de astăzi, un om cu un caracter minunat și mai presus de toate un prieten de încredere. În loc să ne mai întâlnim la un fotbal împreună, acum stăm și te așteptăm acasă pentru a te conduce cu toții pe ultimul tău drum... 

Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta... Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme… Dumnezeu să vă odihnească și să vă așeze în împărăția cerurilor...”, au continuat prietenii celor doi tineri.  

Înmormântarea are loc astăzi, în satul natal al Alexandrei, scrie știridinbucovina.ro. Fata va fi înmormântată în rochie de mireasă.

Tragedia a avut loc în 8 ianuarie, între localitățile Romuli și Telciu. Un autoturism Skoda, care venea dintre Romuli, a intrat prea tare într-o curbă. A pătruns pe contrasens, lovindu-se de un autocar plin cu călători ce mergea spre Sighetul Marmației. În urma impactului violent autoturismul a ajuns în apele Sălăuței. Din nefericire, salvatorii au găsit, în autoturism, trei persoane cu leziuni incompatibile cu viața. O singură persoană a scăpat, ca prin minune, din mașina mică. Robert Cehren, care a fost și șoferul autoturismului, a fost înmormântat ieri, în satul natal, Fundu Moldovei.  

Comentarii Facebook