Alertă Meteo. Se întorc ploile în România. Vremea se va schimba brusc


Alertă meteo ANM. În țara noastră se întorc ploile, iar schimbarea de vreme este bruscă. Astfel, precipitațiile pun iar stăpânire pe teritoriu, numai sudul țării scapă azi de precipitații.

Alertă meteo ANM. Temperaturi sub 10 grade în Transilvania

Meteorologii anunță că până vineri, norii se vor strânge în toată țara. Azi, temperaturile maxime nu vor depăși 9 grade în Moldova, 7 în Transilvania, 7 în Maramureș, 8 în Crișana, 10 în Banat, 11 în Muntenia, 13 în Oltenia și 10 în Dobrogea.

Tot azi sunt anunțate ploi în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana. Va ieși soarele în Muntenia și Oltenia, dar va fi înnorat în Dobrogea. În Capitală, cerul va fi variabil, cu o maximă de 11 grade.

De asemenea, în municipiul Cluj-Napoca se anunță maxima de 8 grade Celsius. 

Cum va fi vremea mâine

Maine, temperaturile maxime pe regiuni nu vor depăși: 12 grade în Moldova, 8 în Transilvania, 7 în Maramureș, 9 în Crișana, 10 Banat, 12 în Muntenia, 12 în Oltenia și 11 în Dobrogea. Ploile continuă în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana dar și în Dobrogea. Numai Muntenia și Oltenia scapă de ploi, însă și aici va fi înnorat. În București, cerul se va menține parțial noros, cu o maximă de 11 grade.


Comentarii Facebook