Alerta cu bombă de la Iulius Mall Cluj s-a terminat fără probleme - VIDEO


Alerta cu bombă de la Iulius Mall Cluj s-a terminat fără probleme, fiind depistat un troler suspect, uitat de cineva în Mall.

Ce spune Poliția Cluj despre alerta cu bombă de la Iulius Mall Cluj

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în apropierea unui centru comercial din cartierul Gheorgheni, s-ar afla un bagaj suspect. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând faptul că este vorba de un bagaj de tip troller, care era gol și nu prezenta niciun pericol.

Bagajul suspect de la Iulius Mall Cluj a fost găsit în zona intrării principale

Reprezentanții Iulius Mall Cluj au precizat că ”în jurul orei 15.00, un trecător a sesizat un bagaj abandonat pe trotuarul din proximitatea intrării principale în Iulius Mall Cluj și a sunat la 112. Echipele de intervenție au delimitat și securizat zona pentru verificări, motiv pentru care accesul în mall pe treptele fixe de la intrare principală a fost redirecționat către scările rulante. 

Administraţia mall-ului a acţionat potrivit recomandărilor primite de la echipele de intervenţie, iar, în scurt timp, bagajul a fost preluat de autoritățile competente și lucrurile au revenit la normal”.

Comentarii Facebook