Alertă alimentară: Lidl retrage un produs de pe rafturile magazinelor. Ar putea conține ,,corpuri străine metalice”


Retailerul Lidl retrage de pe rafturile magazinelor un sortiment de biscuți.

Decizia rechemării a fost luată de firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V., care retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

 În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V. Alte produse vândute de magazin, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață. 

Screenshot 2024-02-22 112835.png

Comentarii Facebook