ALEGERI CLUJ: Nereguli la sectiile de votare sesizate de USL Cluj


USL Cluj a sesizat o serie de nereguli la sectiile de votare din Cluj-Napoca si din judetul Cluj.

USL Cluj a sesizat la 112 faptul ca in apropierea Sectiilor de votare cu nr 27  si 28 din strada Splaiul Independentei si a Sectiei nr. 157 din strada Observatorului exista panouri electorale cu indemn la vot si imaginea lui Emil Boc si Alin Tise.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 1

USL Cluj a luat act de numeroasele sesizari pe care cetatenii Clujului le-au facut in legatura cu organizarea defectuasa a alegerilor locale efectuata de Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

In cartierul Manastur numerosi cetateni sunt dezorientati de schimbarea sectiilor de votare, desfiintarea sectiei din scoala Ioan Lupas de pe Calea Manastur fiind doar un exemplu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 2

La sectia nr 83, un Peugeot 308 alabatru duce persoane in varsta la vot. Acelasi lucru se intampla cu mai multe masini de la companiile de taximetrie Terra Fan care duc oameni la vot la sectiile nr 55, 56, 57 si 79. La aceste ultime sectii si un Logan de culoare rosie cu nr de inmatriculare CJ 12 LRI transporta persoane in varsta la vot.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 3

USL Cluj a sesizat Politia in legatura cu o persoana care a votat la sectia cu nr 115 si si-a fotografiat buletinul de vot. Persoana in cauza a fost luata de catre politie.

La sectiile nr 116 si 117 exista o masina Peugeot de culoare neagra cu numarul de inmatriculare CJ 03 DAS care sta in fata sectiei de votare si supravegheaza fara sa aiba dreptul de a face acest lucru.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE 4

USL Cluj sesizeaza BEJ cu privire la tentative de frauda electorala din satul Bolic - zona Huedin, unde reprezentantii PDL si ai romilor le recomanda tuturor celor care vin la vot sa voteze reprezentantii PDL.

Presedintele sectiei de votare de acolo nu face nimic pentru ca este fostul sef al Politiei din zona, motiv pentru care USL cere BEJ inchiderea sectiei de votare.

Comentarii Facebook