Sambata 3 Decembrie

Al doilea accident pe strada Oașului în mai puțin de 24 de ore. Un floreștean a intrat cu mașina în capul de podUn alt accident rutier a avu loc, marți după-amiază, pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

În urma impactului o persoană a rămas încarcerată, iar ISU Cluj a intervenit la fața locului cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

A fost implicat un singur autoturism, cu o singură persoană rănită. Inițiala fost cerută o singură ambulanță, însă la fața locului s-a constatat că persoana nu putea fi mișcată și s-a cerut intervenția unui echipar de descarcerare”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

Potrivit polițiștilor este vorba de un bărbat de 30 de ani din localitatea Florești.

 

Șoferul, un bărbat de 30 de ani din localitatea Florești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oașului, dinspre Piața Gării, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, părăsind carosabilul și lovind capul de pod din acea zonă”, a declarat purtătorul de cuvînd IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 Tot pe strada Oașului a mai avut loc un accident rutier, noaptea trecută, unde un bărbat de 38 de ani s-a răsturnat cu o autoutilitară.

Comentarii Facebook