AJOFM Cluj tot nu si-a platit facturile la telefoane. Speranta, insa, nu a murit

Conducerea Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca din Cluj spera ca in aceasta luna sa isi poata achita restantele la operatorul de telefonie. Datoriile se ridica la 6.000 de lei.

Directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fotei de Munca din Cluj (AJOFM), Daniel Don, a declarat pentru Stiri de Cluj .ro ca daca datoria va fi platita din bugetul pe acest an, care va fi de o mie de miliarde de lei vechi. "Cu o mie de miliarde ne descurcam, banii sunt la fel ca si anul trecut nu este o crestere, dar ne descurcam. Platim datoriile la telefonie, restantele la utilitati si intram in normal cu plata ajutorului de somaj. Pentru ca daca intarzie bugetul am putea intra in impas mai mare", a spus Don.

AJOFM Cluj a ramas fara telefoane la inceputul acestui an, dupa ce inca din luna octombrie Agentia a fost somata ca trebuie sa isi plateasca datoriile. In luna ianaurie insa, operatorul de telefonie si-a pierdut rabdarea si i-a lasat pe angajatii de la AJOFM fara ton la telefon. Datoria numai catre acest furnizor se ridica la 6.000 de lei, dar AJOFM are debite catre furnizorul de gaze si apa.

La inceputul lunii decembrie, Daniel Don declara pentru Stiri de Cluj .ro ca restantele vin din lunile octombrie si noiembrie si ca Agentia are dotorii de 500 de milioane de lei vechi. "Am reusit de atunci cumva sa reesalonam plata si sa nu ramanam fara incalzire, dar am ramas fara telefoane", a adaugat Don.

Lunar cei 11.500 de someri din judetul Cluj incaseaza ajutoare in valoare de sapte milioane de lei, in timp ce incasarile sunt la jumatate.

 

 

Comentarii Facebook