Ai probleme cu acneea, un aspect încărcat al tenului, pori dilatați sau ”puncte negre”? AFLĂ ce tratamente poți urma la Cluj

 

Pe lângă multitudinea de creme existente pe piață, unele mai eficiente, altele cu rezultate mai puțin vizibile, în Cluj-Napoca au apărut și terapii folosite cu succes în eliminarea problemelor cauzate de acnee sau de seboreea tenului.

 

În dermatologie, ca de altfel în toată medicina, nu există boală, există  bolnavi. Fiecare ten are nevoi speciale, la care se răspunde specific. Poți totuși încerca să ții sub control problemele cutanate cu un tratament dermatocosmetic regulat și corect efectuat  chiar dacă rutina ta este imprevizibilă. Îți propunem microdermabraziunea ca o metodă excelentă de curățare și întreținere a pielii”, ne-a declarat dr. Mirela Susan, Director Dermavision Cluj.

 

 

Promovată în domeniul chirurgiei estetice ca și ”facelift instant”, microdermabraziunea este o procedura neinvazivă  în care se îndepartează stratul superficial al pielii. Îndepărtând celulele moarte si impuritățile de la suprafața epidermului, se stimulează regenerarea celulară a pielii. Este o tehnică nedureroasă, durează între 45 minute și 1 oră în funcție de zona pe care doriți să o rejuvenați; rezultatele sunt imediate, fiind vizibile imediat. Anumite imperfecțiuni dispar sau se reduc în intensitate iar pielea devine mult mai fină, netedă, placută la atingere și luminoasă. După ședința de microdermabraziune puteți să vă continuați programul obișnuit, fără restricții. Foarte bun ca tratament de întreținere, procedura se poate repeta o dată  pe lună.

 

 

În Centrul Dermavision de pe strada Gheorghe Șincai nr 15 din centrul municipiului Cluj-Napoca efectuăm microdermabraziune cu unul dintre cele mai moderne aparate americane existente pe piață - Diamondpeel AHD -10 Medical-Grade Unit cu freze din oțel chirurgical și diamante aplicate; spre deosebire de vechile sisteme pe bază de cristale, sistemul cu diamante este hipoalergenic, nu implică risc de infecție cu particule desprinse, are absorbție reglabilă, constantă, conducând la un tratament constant și în profunzime. Aparatul dispune de 7 capete de tratament, de dimensiuni și asperități diferite. 

 

 

Indicații:

- discromii: hipo-/ hiperpigmentare; 

- tonalitate sau textură neuniformă a pielii; 

- existența aspectului de piele obosită, ten tern; 

- tratarea keratozelor (îngrosarea excesivă a primul strat de la suprafața epidermei) ; 

- formele ușoare și medii de acnee retențională (porii pielii sunt astupați de sebum, iar infecția nu este prezentă sau este minimă); 

- cicatrici postacneice;

- vergeturi; 

- puncte negre și pori dilatați; 

- pete solare; 

- linii fine de expresie sau riduri fine.

 

Riscuri:

 

Microdermabraziunea nu prezintă riscuri și complicații, realizată de către un personal medical specializat în condiții corespunzătoare. 

 

Consultă AICI site-ul Dermavision pentru a vedea toate procedurile oferite de această clinică.

 

 

Comentarii Facebook