Adolescent din ”familie bună”, prins la furat într-un minimarket din Cluj-Napoca: ”De mașină are nevoie sau de educație?”


În seara de vineri, 26 august, un adolescent a fost prins în flagrant de către angajații de la Profi City de pe strada Plopilor din cartierul Mănăștur, în timp ce ascundea mai multe produse în buzunare. 

Un angajat de la Profi City de pe strada Plopilor a prins un făptaș în jurul orei 21:00 încercând să fure mai multe produse din magazin și a a sunat imediat la poliție, declarându-le autorităților că nu ar fi prima dată când îl vede pe adolescent că pleacă cu produse fără să le plătească. Ghinionul puștiului a fost că de data acesta a fost văzut din timp și prins la intrare cu ajutorul firmei de securitate care se ocupă de siguranța magazinului. 

Între timp o altă angajată spune că de obicei copiii fură lucruri mărunte cum ar fi bomboane sau cornuri la doi lei. „Cică ar fi din familie înstărită copilul, că tatăl său îi dă mașina... Păi de mașină are nevoie sau de educație? Educație ar trebui să primească! Auzi, pentru doi, trei lei să ajungi la poliție”, a declarat una dintre angajate, potrivit Ziua de Cluj.

După ce au ajuns autoritățile, angajații au fost luați pentru declarații. Iar în fața magazinului s-a strâns o gașcă de vreo zece adolescenți care să „îl susțină” pe inculpat, însă nu marea le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut că toți copiii din gașcă purtau haine scumpe și aveau telefoane de ultimă generație, semn că furtul, pentru ei, este o chestiune de distracție, nu „o nevoie de supraviețuire”. 

Hoțul a rămas cel mai probabil cu o amendă bine meritată pe care, oricum, o vor plăti părinții. 

Sursa foto: Ziua de Cluj


Comentarii Facebook