Admiterea la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj incepe luni, 23 august. Vezi AICI programul probelor!


Tinerii care au optat pentru a sustine examenul de admitere la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj sunt asteptati sambata si duminica sa se inscrie. Probele sportive vor incepe de luni, 23 august.


"In perioada 21-22 august, intre orele 08.00-16.00, cei 1.949 de tineri care si-au depus dosarele la inspectoratele de politie judetene din intreaga tara, optand la admitere pentru scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca, sunt asteptati la sediul scolii. Aici va avea loc inscrierea candidatilor iar de luni, 23 august, vor demara probele de verificare medicala si cele sportive, care se vor desfasura pana sambata, 28 august", anunta reprezentantii Scolii de Politie din Cluj.


Intre cei 1949 de candidati, 1.236 sunt baieti si 713 fete, iar intre ei sunt si 70 de maghiari, 24 romi, un slovac si un tatar.

Reprezentantii Scolii de Agenti de Politie din Cluj sustin ca verificarile medicale vor fi facute la sediul scolii din str. Corneliu Coposu, nr. 89-91, iar probele sportive se vor derula pe pista de alergare de langa terenul de rugby din Parcul "Iuliu Hatieganu", intre orele 08.00-11.00 si 17.30-20.30.

 

Probele sportive vor consta in alergare de viteza, aruncarea mingii medicinale de pe loc si alergarea de rezistenta.

 

Vezi AICI probele si baremurile!

 

Candidatii care trec de probele eliminatorii vor sustine in data de 3 septembrie examenul scris de verificare a cunoştintelor de limba romana, dar si o limba straina la alegere dintre engleza, franceza si germana.


Cei 1.949 de candidati se intrec pe 300 de locuri, concurenta fiind de aproape 7 pe un loc.

Comentarii Facebook