ADMITERE UBB Cluj 2014 - Se organizează concursuri ce pot înlocui examenul de admitere

 

UBB Cluj a început pregătirile pentru campania de admitere 2014 - 2015. 

 

Elevii de liceu, potenţiali candidaţi la concursul de admitere, beneficiază de o serie de consultaţii gratuite, pe diferite domenii: matematică, informatică, fizică, biologie, chimie. Alături de aceste cursuri pregătitoare, Universitatea Babeş-Bolyai organizează şi în acest an concursuri, care pot înlocui examenul de admitere. Facultăţile care organizează acest tip de concursuri sunt: Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Fizică, Facultatea de Biologie și Geologie, Facultatea de Istorie și Filosofie, Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Concursurile se adresează, în principal, elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii la una dintre facultăţile din cadrul UBB.

 

UBB a elaborat propriul regulament de organizare a admiterii pentru programele de studii oferite, în concordanţă cu strategia instituţională a universităţii. 

 

Universitatea organizează examene de admitere, pe baza metodologiilor proprii, stabilite de fiecare facultate din cadrul UBB. 

 

Graficul de desfăşurare a admiterii, criteriile de selecţie pe facultăţi şi specializări pot fi consultate AICI.

Comentarii Facebook