Admitere la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj, la final. Nimeni nu a obtinut punctaj maxim!


Admiterea la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" din Cluj s-a terminat. Cel mai mare punctaj obtinut a fost 87 de puncte din 100 posibile. Concurenta a fost de aproape 6 pe un loc, dar multi au picat la probele fizice.

In acest an, la Scoala de Agenti de Politie din Cluj s-au inscris 1.685 de tineri, din care, dupa probele de educatie fizica si evaluarile medicale, au ramas 1.064 de candidati.

Acestia au sustinut vineri, 3 septembrie, testul scris de limba romana si limba straina - engleza, franceza sau germana - la alegere.

"Candidatii au fost impartiti in trei locatii: Liceul Teoretic "Avram Iancu", Colegiul National "George Cosbuc" si Grupul scolar Industrial "Tehnofrig". Rezultatele finale: cel mai mare punctaj obtinut anul acesta este de 87 de puncte iar ultimul punctaj de intrare a fost de 65 de puncte. Spre comparatie, anul trecut, primul intrat a avut 88 de puncte, iar ultimul, 69 de puncte", au anuntat reprezentantii Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj.

Cele cinci locuri alocate rromilor au fost ocupate, iar toti candidatii admisi in anul I isi vor incepe cursurile, in data de 13 septembrie.

 

Vezi rezultatele AICI.

Comentarii Facebook