Joi 8 Decembrie

ADMITERE de toamnă la UBB Cluj: Sunt disponibile mii de locuri

 

Un număr de 634 locuri bugetate şi peste 6.000 de locuri cu taxă, pentru programele de nivel licenţă, sunt puse la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi la zi ai Universităţii Babeş-Bolyai.

 

De asemenea, absolvenţii de liceu, care au promovat examenul de bacalaureat, pot opta şi pentru unul dintre cele 1815 de locuri la învăţământul la distanţă. 

 

Cele mai multe locuri bugetate disponibile la nivel de licență vor fi scoase la concurs la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 95 de locuri, respectiv la Facultatea de Istorie şi Filosofie – 75 de locuri  şi Facultatea de Geografie, unde vor fi disponibile 70 de locuri.

 

În ceea ce priveşte programul de master, în cadrul sesiunii de admitere din septembrie 2014, studenţii licenţiaţi pot opta pentru unul dintre cele 690 de locuri bugetate, forma de învăţământ cu frecvenţă.  

 

Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai va avea loc în perioada 5-15 septembrie 2014. Înscrierea candidaţilor, precum şi probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, fiind stabilite la nivelul fiecărei facultăţi din cadrul UBB. 

Comentarii Facebook