Adi Sînă a dezamăgit total o mireasă din Cluj. A lăsat-o fără band înainte de nuntă și a mințit-o: „Ne-a anunțat că e în Asia, dar era la Craiova”


O mireasă din Cluj a fost pusă într-o situație foarte dificilă de interpretul și producătorul Adi Sînă, de la cunoscuta trupă din anii 90, Akcent. Clujeanca a rămas fără formație pentru nuntă cu doar trei săptămâni înainte de marele eveniment al vieții sale. Femeia a încheiat un contract cu celebrul artist încă din anul 2022, ba chiar i-a plătit și un avans generos de 1500 de euro, însă totul a fost în zadar. La nunta sa din august 2023, mireasa a fost nevoită să-și caute o nouă trupă pentru nuntă.

Aceasta spune că Adi Sînă nu doar a anulat evenimentul, interpretul chiar ar fi mințit-o zicând că el nu poate ajunge la nunta ei pentru că ar avea un turneu în Asia. Mireasa însă l-a văzut pe Instagram în imagini de la o nuntă din Craiova. 

„Bună seara, aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story. 

În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa dezamăgită total de atitudinea artistului Adi Sînă.

minunat.png

Despre Adi Sînă se știe că este un artist respectat în România, cu toate acestea în ultima perioadă au apărut în spațiul public mai multe informații potrivit cărora interpretul nu și-ar „onora” contractele încheiate. La începutul lunii iunie, în spațiul public au apărut informații de la o altă mireasă care ar fi trecut printr-o situație similară. Artistul ar fi încasat avansul aferent, însă cu nouă zile înainte de nuntă le-ar fi spus mirilor că soția lui are niște probleme medicale. Femeia a aflat ulterior că Adi Sînă ar fi avut, de fapt, un alt eveniment la Cluj-Napoca, pe care l-ar fi luat după ce a stabilit să cânte la nunta ei.

Comentarii Facebook