Adi Hadean gateste la Ziua Europeana impotriva Obezitatii de la Cluj


Bloggerul culinar va gati, sambatam 21 mai, in Piata Unirii la Ziua Europeana impotriva Obezitatii. In paralel vor fi organizate si alte manifestari sportive.

Manifestarea este organizata de Primaria municipiului Cluj-Napoca, in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Studiul Obezitatii si Clubul Sportiv "Universitatea".
   
De la ora 10.00, in Piata Unirii, clujenii vor avea ocazia sa faca sport pe mini terenuri de baschet, tenis cu piciorul, volei, tenis de masa, tenis de camp, zona pentru demonstratii sportive si exercitii de initiere pentru copii.

Clujenii vor putea primi consultatii gratuite oferite de catre medici si sfaturi privind modificarea stilului de viata a modului de alimentare.

De asemenea, bloggerul culinar Adrian Hadean va face o demonstratie culinara si va da sfaturi privind retete usor de realizat si care garanteaza o alimentatie sanatoasa si de calitate.   

In Sala de Sticla a Primariei municipiului Cluj-Napoca, de la ora 9.45, va avea loc consfatuirea "Abordarea complexa a obezitatii".

Comentarii Facebook