Acuzaţii după ACCIDENTUL AVIATIC de la CLUJ: Victimele au fost găsite de pădurari. Unde a fost ISU?

 

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant, Victor Zota, a acuzat dur ISU, spunând că a fost o întârziere de 6 ore. 

 

"Unde sunt milioanele de euro cheltuite pentru aceste situatii. I-au gasit doi padurari. Doctorul Radu Zamfir mi-a spus ca pilotul Adrian Iovan a fost in viata încă două ore după accident. El s-a sacrificat si a pus avionul la sol si le-a salvat viata altora", a spus Zota.

 

Subsecretarul de stat din cadrul Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat că s-a intervenit foarte bine. "Acolo este o zonă foarte extinsă şi putea să dureze şi mai mult. Eu cred că s-a intervenit foarte bine", a spus Arafat. 

 

"Este inimaginabil să îţi ia şase ore să localizezi un avion. Eu sunt de acord cu domnul Arafat, dar nu îmi poate nimeni justifica acest lucru. Era un avion prezent pe toate radarele din România. Cum să îmi spună cineva că nu a putut fi găsit", a replicat Zota. 

 

După prima oră mi-a spus medicul Zamfir prin telefon că răniții sunt bine, dar apoi mi-a spus că lucrurile încep să stea în frig și să le fie rău răniților. E crud să stai de vorbă cu cineva care îți spune că e poate ultimul telefon la care poate mai răspunde”, a mai adăugat Victor Zota.

 

Subsecretarul de stat a precizat că nu poate confirma despre decesul pilotului Adrian Iovan. "Trebuie să aşteptăm datele ofiale ale celor care sunt în zona accidentului", a mai spus Arafat.

 

Accident aviatic la Cluj! Pilotul Adrian Iovan a murit. O altă fată a murit

Comentarii Facebook