Miercuri 24 Aprilie

Actrița Anikó Pethő de la Teatrul Maghiar din Cluj, accidentată în timpul unei piese UPDATE

 

O actriță de la Teatrul Maghiar a fost accidentată grav, vineri, 15 martie, la ora 19.00, în timpul piesei de teatru ”Cina festivă a lui Don Juan”.

 

Piesa nu a ajuns la un bun sfârșit deoarece a avut loc un accident care ieșea din scenariu și a fost total neprevăzut pentru toată lumea. Un stâlp care făcea parte din decor a căzut și a lovit-o foarte puternic pe actrița Anikó Pethő în cap. Piesa s-a sfârșit, actrița a fost luată în brațe de pe scenă și apoi a venit ambulanța.

 

Toată lumea a fost șocată, iar actorii erau speriați. Lumea parcă nu voia să iasă din teatru, voiam să vedem ce se întâmplă și nu ne venea să credem că s-a întâmplat sub ochii noștri distrați și introduși în farmecul poveștii. Pentru câteva secunde am crezut că mi s-a părut și că de fapt nu a lovit-o așa de tare precum am văzut”, a descris scena teodoraneagu.ro.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1


Actrița a suferit un traumatism cranian ușor, neavând nevoie de internare. După ce i-au fost aplicate îngrijirile medicale i s-a dat drumul acasă”, a declarat directorul Spitalului Județean Cluj, Monica Costin.

ITM a pornit o anchetă în cazul accidentului actriței maghiare, acesta petrecâdu-se în timpul unei reprezentații ale teatrului.

Accidentul petrecându-se în timpul unei reprezentații oficiale a Teatrului Maghiar de Stat, s-a declanșat o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate”, a declarat directorul ITM Cluj, Valentin Pușcaș.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

 

Purtătorul de cuvânt al Teatrului Maghiar de Stat Cluj-Napoca, Lorincz Ildiko, a declarat că spectacolul a fost întrerupt după incidentul de vineri seara.

 

”În cadrul spectacolului de teatru desfăşurat, vineri seară, la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca a avut loc un incident, soldat cu rănirea unei actriţe, Petho Aniko, căreia i-a căzut în cap o bară care făcea parte din decor. Actriţa a fost transportată de urgenţă la spital, iar piesa a fost întreruptă. Din câte ştiu se simte bine”, a spus Lorincz.

 

 

Comentarii Facebook