Actorul clujean Bob Rădulescu, despre creșterea prețurilor la alimente și curent: „Suntem abuzați, forțați, înșelați și mințiți”


Actorul Bob Rădulescu a vorbit despre majorarea prețurilor la energie electrică și gaz, dar și despre prețurile alimentelor. Acesta spune că românii ar trebui să se gândească cum va fi când vor plăti dublu tot ce plătesc acum, în loc să se certe pe internet despre existența virusului.

Ați primit noile contracte de la Electrica?

Ați văzut noile prețuri?

Țin în mână înștiințarea de la Electrica și-s alb la față. De la 0,63 lei kilowatul, la 1,28 lei kilowatul. 

Dublu! Adaos de 100%, politică liberală de...liberalizare a prețurilor în cea mai săracă țară a Europei. 

Dublu! Calculați-vă toate facturile de acum înainte dublate. Plăteai curentul 200 lei pe lună? Bum! 400 de acum înainte.

Prețurile la alimente sunt majorate masiv, coșul ăla zilnic ajunge să coste cât leafa lunară! Coșul zilnic!!! Și nimeni nu face nimic!!! 

Țara realmente se destramă, stă să explodeze, campania de vaccinare eșec total, libertățile și drepturile constituționale ne sunt spulberate și încălcate zilnic, suntem abuzați, forțați, înșelați și mințiți iar noi, în loc să ieșim acum în stradă să obligăm guvernul ăsta corupt, iresponsabil și care a pierdut clar puterea și contactul cu realitatea să ia măsuri urgente, așadar în loc să vedem urgențele și prioritățile, suntem vehemenți împotriva noastră. Unii împotriva altora. 

Ne-au împărțit în două și ne-au înfrânt.

Ne certăm ca orbii unii cu alții, ne f*te grija ce face celălalt cu viața lui, în timp ce ticăloșii ăștia ne f** de ne rup și ne mai iau și banii dublu pe curentul pe care-l consumăm ca să-l înjurăm în on-line pe celalalt că e vaccinat sau nevaccinat.

Partidul Naţional Liberal Klaus Iohannis Florin Cîţu, voi sunteți normali???

Trăzni-v-ar bunul dumniezo de nemernici ordinari, că îngropați țara asta de vie!!!”, susține actorul.

Comentarii Facebook