Actorul Bob Rădulescu, opinie despre pandemie: Ceva nu se leagă… Până când mai trebuie să stăm... și să așteptăm...


Actorul clujean Bob Rădulescu este o voce urmărită de zeci de mii de români. Într-o opinie recentă, el își pune întrebări despre situația actuală, care, la un an de la debutul pandemiei, nu arată deloc mai bine. 

Dragă internetule, te întreb pe tine că știu că ești informat, ești citit, ai păreri, ești deștept. 

De un an de zile suntem într-o stare de carantină/alertă/urgență în care am făcut ce ni s-a spus ca sa învingem boala asta. 

Măști peste măști, dezinfectant, spălat mâini, distanțare socială, izolete, ATI-uri pline, restaurante goale, afaceri inchise, horeca la pământ, turismul sub pământ, suntem aproape de faliment economic, dar mai ales social cu oamenii in depresie, disperare și la limita colapsului generalizat. 

Ok. A apărut vaccin bun, de ăla occidental, maică, se vaccinează românii de-s în topul european, se iau măsuri, se bagă bani în tratamente și studii și totuși, cu toate astea...după un an de zile...cazurile cresc continuu, așa ne zice presa și acel misterios GCS grup de comunicare strategică, pericolul e imens, ne paște un alt lockdown, suntem la limita supraviețuirii, să facem bine să stam închiși, să respectăm regulile, să fim ascultători și să avem încredere în autorități.

Și atunci te întreb pe tine, internetule, pentru că e clar că ceva nu se leagă...

Ce NU funcționează în toată mascarada asta care nu se mai încheie? Masca? Tratamentul? Distanțarea? Vaccinul? Falimentarea? Măsurile? Regulile? Frica? Amenințarea? Banii? Oamenii?

Am ajuns la vârsta la care judec rațional și în baza informațiilor găsite, tot ce se întâmplă în jurul meu. Iar când informațiile sunt contradictorii și nu-s in concordanță cu realitatea din jur, îmi ascult și instinctul, că ăsta nu m-o înșelat niciodată. 

Și de data asta, instinctul îmi spune clar că ceva e atât de putred, de mă mir că mai stă în picioare lumea asta.

Dar ție, internetule?

Ție ce-ți spune rațiunea? Dar simțirea?

Hai cu echilibrul. Te ascult. Până când mai trebuie să stăm... și să așteptăm…”.

Actorul Bob Rădulescu întrebare pentru Emil Boc: Dacă v-ar bate la ușă poliția și ați fi sincer în răspunsuri, v-ați face de rușine părinții?


Comentarii Facebook