Actorul Bob Rădulescu întrebare pentru Emil Boc: Dacă v-ar bate la ușă poliția și ați fi sincer în răspunsuri, v-ați face de rușine părinții?


Actorul Boc Rădulescu a scris un mesaj public în care îi cere lui Emil Boc să răspundă la o provocare: ”Dacă v-ar bate la ușă poliția sau popa și ați fi cu adevărat sincer în răspunsurile date, v-ați face părinții de rușine in fața oamenilor?”.

Domnule primar Emil Boc, vă salut.

Am o mare rugăminte la dumneavoastră. Uman dar și profesional.

Vă rog din suflet... tăceți din gură.

Vorbesc foarte serios și bine intenționat, credeți-mă pe cuvânt de om care mai are un dram de bun simț, nu e lipsă de respect din partea mea, ba dimpotrivă, e o mână de ajutor. 

Nu mai ziceți nimic, dar apucați-vă să faceți ceva treabă!!! 

Conduceți o administrație locală guvernată de cele două replici reprezentative: "se va face" și "nu am știut că se face așa ceva".

Nu vorbesc prostii, vă rog recitiți declarațiile dumneavoastră începând cu Someșul navigabil in 2012 și terminând cu metroul in 2021, dar trecând prin toate mânărelile imobiliare ale dezvoltatorilor.

Trăim in orașul în care totul "se va face" în viitor, dar așteptăm în prezent. Și fiecare zi e prezentul, nu viitorul. 

Podul Porțelanului s-a scumpit cu 1,4 milioane de lei din cauza unui filon de sare nedepistat la studiul geo. Cine plătește gafa?

Domnule primar...în orașul in care podul porțelanului stă abandonat pe banii noștri pentru că s-a găsit sare în timpul săpăturilor făcute pe banii noștri, mult după ce s-a terminat studiul geo care zicea ca e ok, studiu pe care tot banii noștri l-au plătit, așadar în orașul în care proiectele nici nu pornesc bine și se împotmolesc în impostură, amatorism, rea intenție, neștiință, nesimțire sau corupție, proiecte la care justiția locală e fie oarbă fie părtașă, în orașul ăsta "se va face" metrou?

Domnule Boc, aveam 15-16 ani, când părinții mei mi-au spus așa:

"Copile, să faci în viața asta ce vrei tu, dar să nu te pună Dumnezeu din cer să ne aduci la ușă polițist sau popă, să ne faci de rușine în fața oamenilor." Erau oameni simpli, de la țară, dar cu valori sănătoase, de corectitudine, cinste și bunătate.

Am 41 de ani și nu i-am făcut niciodată de rușine, de asta sunt absolut sigur.

Motiv pentru care închei mesajul meu cu un exercițiu de sinceritate pentru dumneavoastră, presupunând că și părinții dvs ar avea aceleași valori pe care vi le-au transmis. 

Dacă v-ar bate la ușă poliția sau popa și ați fi cu adevărat sincer în răspunsurile date, v-ați face părinții de rușine in fața oamenilor?

Gânduri bune și spor la treaba corectă, cinstită și eficientă din prezentul în care trăim, nu din viitorul în care de fapt vedem că nimic nu "se va face", a scris actorul Bob Rădulescu.

Scrisoarea unui ”Cârcotaș Civic”, pentru Emil Boc: E plin de rable în Cluj-Napoca? Ne scuzați că nu avem salariile de la Primărie!

Comentarii Facebook