Miercuri 24 Aprilie

Acțiuni de combatere a răspândirii COVID-19 la Câmpia Turzii. Câte amenzi s-au dat FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest sfârșit de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Câmpia Turzii, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de starea de alertă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, împreună cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dar şi pentru impunerea respectării normelor de circulaţie pe drumurile publice de pe raza de competenţă”, informează Poliția Cluj. 

Acţiunile s-au desfăşurat în perioada 14 – 15 noiembrie a.c., în municipiul Câmpia Turziii şi comunele arondate. 

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 146 de persoane şi au fost verificate 63 de vehicule şi 21 de mijloace de transport în comun. 

Poliţiştii au verificat respectarea prevederilor legale de către operatorii economici de pe raza de competenţă şi spaţiile susceptibilie de a forma aglomerării de persoane. 

Totodată, în cadrul acţiunilor, au fost verificate 230 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 

Ca urmare a neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 41 de sancţiuni contravenţionale. 

Astfel, pentru nerespectarea preverilor legale impuse pe perioada stării de alertă, 22 de persoane au fost sancţionate contravenţional, conform Legii 55/2020. Pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002R., iar pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, o ordinii şi linisitii publice, s-a impus aplicarea a 5 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 61/1991R. 

Comentarii Facebook