Acțiuni ale poliției în tot județul VIDEO


Poliția din Cluj a desfășurat o serie de acțiuni preventiv-reactive, pe toata raza județului, în perioada 14-15 septembrie 2012, cu scopul creșterii gradului de siguranță publică a cetățenilor.

În desfășurarea acțiunilor au fost implicați peste 120 de polițiști, care au aplicat peste 130 de sancțiuni. Au fost confiscate bunuri in valoare de 3021 lei și au fost aplicate amenzi în valoare de 36.230 lei.

În data de 14 septembrie 2012, pe raza municipiului Turda s-au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în zona barurilor , discotecilor şi a altor locuri pretabile la comiterea unor astfel de fapte, de combatere a evaziunii fiscale şi a altor infracţiuni economice , de depistare a unor bunuri şi a unor persoane urmărite în temeiul legii, de impunerea legislaţiei rutiere pentru reducerea riscului rutier. Cu această ocazie au fost constatate 2 infracţiuni prevăzute de Legea nr.8 /1996, respectiv reproducerea neautorizată a programelor de calculator şi comunicarea publică a operelor purtătoare de drepturi conexe fără autorizarea titularului dreptului de autor.”, se precizează în comunicatul emis de IPJ Cluj, în data de 15.09.2012.

 

Comentarii Facebook