Acțiune în forță a Poliției în zona Pata Rât. Mai multe persoane au ajuns la secție VIDEO



Polițiștii clujeni au efectuat o acțiune în forță pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

La data de 23 februarie a.c., pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au organizat o acţiune de amploare, cu efective mărite”, informează IPJ Cluj.

Acţiunea s-a desfăşurat pe străzile Platanilor, Calea Dezmirului şi în zona rampei de gunoi.

Astfel, circa 50 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie urbană, luptători de intervenţie rapidă, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, au fost angrenaţi în activităţi.

Oamenii legii au vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 375 persoane şi au fost controlate 15 autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 14 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

Comentarii Facebook