Acțiune caritabilă organizată de PMP Cluj pentru copiii orfani

În Ajunul Crăciunului, Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară Cluj a desfășurat o serie de activități caritabile printre care și vizita la Mănăstirea Dumbrava.

La mănăstire au fost așteptați de peste 100 de copii orfani. Organizația de Tineret a PMP Cluj a preluat rolul lui Moș Crăciun pentru copii mici și au încălzit sufletele celor vârstnici cu colinde.

Organizația de Tineret are rolul de a întreține spiritul civic dincolo de politică și mă bucură enorm faptul că PMP Cluj are parte de tineri implicați în acțiuni sociale care ne aduc mai aproape de oameni,” a afirmat a afirmat Răzvan Pischiș, președintele Organizației de Tineret PMP Cluj.

99B18BEB-C282-44A7-A3E1-B5AACD1B3687.jpeg

Peste 100 de copii, oameni nevoiași și vârstnici își găsesc adăpost la Mănăstirea Dumbrava. Alături de echipa tânără de la PMP Cluj s-au pregătit de Crăciun, au împodobit bradul și au colindat. Pe lângă pregătirea Crăciunului pentru cei micuți, Organizația de Tineret PMP Cluj a împărțit covrigi și ceai cald credincioșilor adunați la slujba de Duminică.

Cred cu tărie în faptul că tinerii trebuie să se implice în comunitățile din care provin și în care locuiesc. Pe lângă datoria civică de care fiecare dintre noi trebuie să dăm dovada, de-a lungul anilor am învățat că a face bine aduce numai fericire în sufletul nostru. Știu că nu doar sărbătorile ar trebui să fie un prilej de a ajuta, dar împreună cu echipa din care fac parte o să ne implicăm și sperăm să aducem cu adevărat un plus Clujului,” a mai adăugat Răzvan Pischiș, președintele OT PMP Cluj după încheierea evenimentului.

1F755359-14DB-46DC-B481-147CA7409102.jpeg

 În semn de mulțumire, copilașii au pregătit cântece pentru musafirii lor de la PMP Cluj. Evenimentul caritabil a fost primit cu multă bucurie, iar Organizația de Tineret a PMP Cluj lucrează deja la prima acțiune caritabilă din anul 2020, când plănuiește să strângă și mai mulți tineri pentru a desfășura nu doar o serie de acțiuni caritabile ci și acțiuni de natură civică.  

Comentarii Facebook