CLUJ: Trei ”dealeri” de droguri condamnați la închisoare, prinși de polițiști chiar înainte de Crăciun


Polițiștii clujeni au depistat, luni, trei bărbați pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Astfel, la data de 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru 3 ani şi 4 luni de închisoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Tot în 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentu 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea, în aceeași zi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentu 4 ani şi 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cei în cauză au fost conduși şi predați reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.


Comentarii Facebook