Sambata 4 Iulie

Accidentul mortal de pe Calea Mănăștur, surprins de camere de supraveghere. ”Bărbatul s-a uitat neputincios cum mașina intră în el”

 

Accidentul mortal de pe Calea Mănăștur, produs luni dimineața, la ora 8.13, a fost surprins de camerele de supraveghere. Polițiștii care au văzut imaginile au declarat că sunt cu adevărat șocante.

 

Șoferița care a produs accidentul venea dinspre magazinul Kaufland, pe strada Câmpului. ”A intrat cu viteza in intersecție și a virat stânga pentru a merge spre Florești. A accelerat la final ca să prindă verde și a luat prea strâns virajul, fiind la un pas să intre într-o mașină care era oprită la stop și care venea dinspre Podul Calvaria. 

 

Ca să evite impactul, șoferița a tras dreapta de volan, dar în loc să frâneze a apăsat accelerația. S-a dus direct spre mașinile parcate pe marginea drumului și a intrat în plină viteză în bărbatul care tocmai ieșise din blocul unde locuia, pentru a se urca în propriul autoturism”, a declarat unul dintre polițiști.

 

Victima nu a reușit să schițeze niciun gest. ”El a văzut-o pe ea cum a virat și a rămas pe loc. Pe imagini se vede cum omul a rămas blocat și s-a uitat pur și simplu cum mașina venea în viteză spre el, scoțând un fum negru. L-a lovit în plin și l-a strivit de propria mașină. Dacă era cu un pas mai în față sau era mașina parcată mai sus pe stradă scăpa fără probleme”, a mai spus sursa citată. 

 

Pentru că imaginile sunt de o violență extremă, ele nu pot fi difuzate.

 

Șoferița care a produs accidentul este cercetată pentru ucidere din culpă.

 

Accident pe Calea Mănăștur! O persoană a murit strivită între două mașini - UPDATE VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook