Accidentul din Turda soldat cu 2 morti a fost provocat de un sofer beat

 

Accidentul din Turda de marti dimineata in care au murit 2 persoane a fost produs de un sofer care avea o alcolemie de 0,58 de grame de alcool in sange.

 

Accidentul de la intrare in Turda, in care si-au pierdut viata doua persoane, a fost provocat de un tanar care traieste in Spania si care se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma cercetarii la fata locului, procurorii au ajuns la concluzia ca accidentul a fost provocat de Raul Apostoaie de 33 de ani din Cluj Napoca care se afla la volanul unui autoturism Audi.

 

"Am stabilit ca autoturismul Matiz, in care se aflau cei doi barbati care au decedat, a fost lovit din spate de catre autoturismul Audi, inmatriculat in Spania.La audieri vinovatul a declarat ca nu a fost atent pentru cateva momente si a lovit din spate autoturismul Matiz. In urma impactului, Matiz a fost proiectat pe contrasens de unde circula regulamentar un autotren", sustin procurorii.

 

2 morti intr-un accident la Turda! FOTO

 

Dupa ce a fost testat cu aparatul etilotest, politistii au descoperit ca Raul Apostoaie avea o alcoolemie de 0.58 de grame alcool in sange. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat in fata unui judecator de la Judecatoria Turda pentru a fi arestat.

Impactul dintre TIR si masina Matiz a fost devastator. In prima faza, politistii ajunsi la fata locului nu si-au putut dat seama daca persoanele decedate sunt de sex masculin sau feminin.

 

Persoanele decedate erau din comuna Iuriu de Campie.

 

 

Comentarii Facebook