Marti 5 Iulie

Accidente în serie pe DN1C. Două TIR-uri s-au răsturnat pe șosea VIDEO


Două accidente rutiere au avut loc noaptea trecută pe drumul național 1 C, pe direcția Dej-Baia Mare, în care două TIR-uri s-au răsturnat, însă, din fericire, ambii șoferi au scăpat nevătămați.

Un accident de circulatie s-a produs ieri pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej. Un autotren plin cu marfa care trebuia sa ajunga la un supermarket din municipiul Baia Mare s-a rasturnat la intrarea in localitatea Barsaul Mare (judetul Salaj), scrie dejeanul.ro.

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă și s-a răsturnat în șanț, autotrenul fiind distrus în totalitate.


Celălalt accident a avut loc pe DN1C Dej – Baia Mare în zona pasului Mesteacan. Șoferul unui autotren care circula pe direcția Baia Mare-Dej a pierdut controlul asupra volanului lovind parapeții de pe marginea drumului și răsturnându-se.

În urma impactului un pasage a suferit o fractură la nivelul brațului stâng, acesta fiind transportat la Spitalul din Jibou.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari și polițiștii din Ileanda.

Traficul rutier între Dej și Baia Mare se desfășoară pe un sens alternativ sub dirijarea polițiștilor de la rutieră.accident tir rasturnat mesteacan dejeanul de DejeanulRo

Comentarii Facebook