Accidente în lanț în Cluj! ISU intervine pe DN1 E60, în localitatea Negreni o mașină s-a răsturnat - FOTO


Dimineață plină de accidente rutiere în județul Cluj! Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Este al treilea incident rutier din dimineața de sâmbătă.

„Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat pe plafon, însă din fericire nu există victime încarcerate. 

Un bărbat și o femeie au reușit să iasă singuri afară, fiind evaluați în aceste momente de către paramedicii SMURD”, transmite ISU Cluj.

Din primele date, în paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Conducătorul auto, de aproximativ 20 de ani, va fi transportat la spital, fiind conștient și cooperant.

UPDATE

Polițiștii intervin la un eveniment rutier înregistrat în afara localității Negreni. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că un bărbat, de 42 de ani, care conducea un autoturism înspre Cluj-Napoca, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. În autoturism se află și o femeie în vârstă de 40 de ani. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

negreni2.jpeg

Comentarii Facebook